Mediators Noord-Holland Noord

Een snelle oplossing voor uw conflict

Over ons

Vereniging Mediators Noord Holland wordt gevormd door circa 150 mediators en circa 50 mediators MNHN, waarvan het overgrote deel bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) zijn aangesloten en die in verschillende sectoren van de samenleving werken. Er worden ieder jaar een aantal bijeenkomsten georganiseerd in de vorm van workshops en netwerkbijeenkomsten. Dit om de vaardigheden op peil te houden en de nodige contacten te onderhouden.

De Vereniging Mediators Noord Holland (VMNH) is een vereniging van/voor alle door het MfN erkende mediators – of die een MfN erkende opleiding hebben gevolgd -, die wonen en/of werken in Noord Holland, Flevoland of Utrecht. De VMNH is opgericht in 2001.

In het 4e kwartaal van 2008 is de vereniging van Mediators Noord Holland Noord gevormd.

De VMNH en de MNHN hebben als doel:

  • het bevorderen van onderlinge contacten en het bevorderen van de kwaliteit en de vaardigheden van de mediator
  • het behartigen van de algemene belangen van de leden
  • bekendheid te geven aan mediation en het stimuleren van de toepassing van mediation in Noord-Holland.

Activiteiten
Jaarlijks worden er circa vier workshopbijeenkomsten georganiseerd waar -naast een altijd boeiende en leuke presentatie- volop gelegenheid is tijdens het gezamenlijk diner om te netwerken en mediation ‘weetjes’ uit te wisselen. Voor de lezingen en workshops zijn in het algemeen twee PE punten te behalen.

Op de website van de VMNH (www.vmnh.nl) staat informatie vermeld over het thema’s en de uitgenodigde gastdocenten.

In het algemeen worden een workshop vooraf gegaan door de Algemene Ledenvergadering.

Incidenteel worden speciaal voor de leden van de VMNH trainingen georganiseerd om de kwaliteit van de mediation te verbeteren, of krijgen de leden kortingen op bestaande trainingen.

Bovendien faciliteert het bestuur van de VMNH voor haar leden mogelijkheden om in contact te komen met andere geïnteresseerde mediators voor intervisie, co-mediation een demogroep.

Contributie
De contributie voor de VMNH is € 65 per kalenderjaar.

Websitevermelding
Als lid van de VMNH kan men zich via de “zoek een mediator” functie op deze website profileren voor belangstellenden en potentiële deelnemers aan de mediation.